Rexona Motionsense Kadın Roll On Deodorant Invisible On Black + White Clothes 50 ml #30418613 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Motionsense Kadın Roll On Deodorant Invisible On Black + White Clothes 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 14 adet
114,00 TL

adet

deodorant markalarından Rexona, sizi ter kokusuna karşı korur ve asla yarı yolda bırakmaz. Rexona’nın kadın deodorantlarındanRexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Invisible On Black + White Clothes 50 ml, hafif ve ferah kokusu ile gün boyu sizinle. Evde, işte veya sporda kendinizi güvende ve rahat hissetmenizi sağlar. Terlemeye bağlı oluşan kötü kokuların sizi durdurmasına izin vermez. Koltuk altınıza uyguladığınız bu roll on deodorant ile gün boyu özgüvenli hissedin, dilediğiniz gibi hareket edin. 

Çok sevdiğiniz siyah kıyafetlerinizin koltuk altı bölgelerinde, antiperspirant ve deodorant kullanımına bağlı olarak beyaz lekeler oluşabilir. Giyside oluşan lekelere Rexona ile elveda deyin! İçeriği sayesinde siyah kıyafetlerinizde beyaz lekelerin oluşumunu engeller, size de özgürce hareket etmek kalır. Size çok yakışan o siyah kıyafeti korkmadan giymenizi sağlar. 

Beyaz kıyafetlerinizin koltuk altı bölgelerinde oluşan sararmalar, artık sizi rahatsız edemez. Rexona ile beyaz kıyafetleriniz koruma altında! Sararmaları ve beyaz lekeleri önleyen Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Invisible On Black + White Clothes 50 ml, sizi ter kokusuna karşı da korur. MotionSense teknolojisi sayesinde, siz hareket ettikçe aktifleşen mikro kapsüller kötü koku oluşumunu engeller. Patlayan mikro kapsüllerden açığa çıkan hafif ve ferah koku, gün boyu tazelenmeye devam eder. Üstelik Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Invisible On Black + White Clothes 50 ml, alkol içermez*. 

Rexona’nın en iyi kadın deodorantlarından Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Invisible On Black + White Clothes 50 ml, 48 saate kadar süren etkili koruma sağlar. Siz de deneyin, ferahlığı gün boyu hissedin. 

Kullanım: Temiz ve kuru koltuk altına uygulayın, 48 saate kadar süren etkili korumanın tadını çıkarın.
*Etil alkol içermez. 

İçindekiler: Aqua, Aluminum Zirconium Pentachlorohydrate, Glycerine, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Pafum, Steareth-20, Disodium EDTA, Pentaerithrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrated Silica, Potassium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız