Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Kömür Detox 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 150 ml #30418419 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Men Erkek Sprey Deodorant Kömür Detox 72 Saat Kesintisiz Üstün Koruma 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,00 TL

adet

Detox Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant ile ferahlığı keşfetmeye hazır mısınız? Özgürce harekete geçmek için ihtiyacınız olan tek şey Rexona deodorant! Çünkü Rexona sizi asla yarı yolda bırakmaz, en hareketli günlerinizde bile tüm gün ferah kalmanızı sağlar. Rexona Men Kömür Detox, ter ve ter kokusundan korkmadan günün yoğun temposuna ayak uydurmanıza yardımcı olur. 
Antiperspirant içeriğiyle Rexona Men Kömür Detox Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant; terleme dolayısıyla oluşan ıslaklığa ve kokuya karşı üstün* koruma sağlar. Rexona’nın önceki aeresol teknolojisine göre daha üstün olan ve 10 yılda geliştirilen patentli mikroteknolojiyle üretilen Rexona Men Kömür Detox Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant, her anınızda yanınızda. 72 saat boyunca kesintisiz ter kokusu ve ıslaklık koruması sağlar, duştan çıktığınız an kadar ferah ve temiz hissedeceksiniz! Ter ve ter kokusundan korkmadan, özgüvenle hareket edin. Ter kokusu önleyici deodorant arıyorsanız, Rexona Men Kömür Detox Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant tam size göre.
10 yılda geliştirilen patentli üstün mikroteknoloji, deodorant kategorisi için devrim yaratacak. Rexona Men Kömür Detox Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant’ın ferahlık etkisi 72 saat sizinle kalacak. Rexona sizi asla yarı yolda bırakmaz!
İçindekiler:
Butane, Isobutane, Propane, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Aqua, Calcium chloride, Octyldodecanol, BHT, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Maltodextrin, Charcoal Powder, Sodium Starch Octenylsuccinate, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate, Silica, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool.

•    72 saat boyunca kesintisiz ter kokusu ve ıslaklık koruması sağlar.
•    10 yılda geliştirilen patentli üstün mikroteknoloji* ile geliştirildi.
•    Ferah kokusu gün boyu sizinle kalır.
•    Yeni Rexona Men Kömür Detox Antiperspirant Erkek Sprey Deodorant ile özgüvenle ve özgürce hareket edin.
•    Lime ve bergamot koku notalarına sahiptir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız