Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Black 48 Saat Etkileyici Koku 150 ml #30119588 | CarrefourSA
Marka: AXE

Axe Erkek Deodorant & Bodyspray Black 48 Saat Etkileyici Koku 150 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 25 adet
125,00 TL 87,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Şansın ayağına gelmesini bekleme, kendi şansını AXE deodorant ile kendin yarat. 48 saat tam koruma ve benzersiz kokusu ile AXE body spray dikkatleri üzerine toplar. Axe Black'in verdiği ferahlık hissi ile gecelere adım atmaya kesinlikle hazırsın.

Ferah armut ve sedir ağacının kışkırtıcı kokusunu tüm gün nasıl mı hissedeceksin? Tabii ki kötü koku karşıtı dual-action teknolojisi ile! Yenilenen içeriği ve 48 saat tam koruma sağlayan AXE Black ile ferahlığından ödün verme.

*Yeni formüle AXE Black’in o çok sevdiğin benzersiz koku notalarını da eklemeyi unutmadık!

Geleceğe hoş geldin, harika kokuyor.

  • Yeni Axe. Axe Black Erkek Deodorant & Bodyspray 150 ML
  • Ter kokusunu durdur, çekiciliğini ikiye katla.
  • Axe Black'in ferah armut ve sedir ağacı notalarıyla geceye bir sıfır önde başla.
  • Dual Action teknolojili ilk deodorant olan Axe ile 48 saat etkileyici koku seninle
  • Dual Action teknojisi ve yeni tasarımı ile şimdiye kadarki en iyi Axe.
  • Çalkala, kapağı çevir ve tüm vücuduna uygula.

 

 

Şansın ayağına gelmesini bekleme, kendi şansını AXE deodorant ile kendin yarat. 48 saat tam koruma ve benzersiz kokusu ile AXE body spray dikkatleri üzerine toplar. Axe Black'in verdiği ferahlık hissi ile gecelere adım atmaya kesinlikle hazırsın. Ferah armut ve sedir ağacının kışkırtıcı kokusunu tüm gün nasıl mı hissedeceksin? Tabii ki kötü koku karşıtı dual-action teknolojisi ile! Yenilenen içeriği ve 48 saat tam koruma sağlayan AXE Black ile ferahlığından ödün verme. Yeni formüle AXE Black’in o çok sevdiğin benzersiz koku notalarını da eklemeyi unutmadık! Geleceğe hoş geldin, harika kokuyor. Yeni Axe. Axe Black Erkek Deodorant & Bodyspray 150 ML. Ter kokusunu durdur, çekiciliğini ikiye katla. Axe Black'in ferah armut ve sedir ağacı notalarıyla geceye bir sıfır önde başla. Dual Action teknolojili ilk deodorant olan Axe ile 48 saat etkileyici koku seninle. Dual Action teknojisi ve yeni tasarımı ile şimdiye kadarki en iyi Axe. Çalkala, kapağı çevir ve tüm vücuduna uygula.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız