Garnier Saf Ve Temiz Sprey Deodorant #30177144 | CarrefourSA

Garnier Saf Ve Temiz Sprey Deodorant

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
163,90 TL 114,73 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Garnier Min Saf & Temiz Deospray 150 Ml

Kişisel bakım ürünleri arasında deodorantlar her mevsim kullanılabilen koku verici ürünlerdendir. Fakat yazın gelmesiyle birlikte daha çok ihtiyaç duyulur. Yazın terleme oranlarının artmasıyla birlikte kişilerin kendilerine ve çevreye verdiği rahatsızlık da artış gösterir. Bu sorunun çözümü deodorant kullanmaktır. Garnier Min Saf & Temiz Deospray 150 Ml deodorantı kullanmaya başlayarak yazın ter sorunlarından büyük ölçüde kurtulabilirsiniz. Garnier deodorant sprey şeklinde bir ürün olduğundan kullanımı son derece kolaydır. İz yapmayan ve çamaşırlara zarar vermeyen bu deodorantın içinde çay ağacı yağı bulunmaktadır. Ferah kokusu ve serinletici etkisi göz ardı edilmemelidir. Günlük olarak düzenli kullanıldığına yazın yoğun ter kokularından arınıp güvenle hayata devam edilebilir. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan deodorantları satın alarak ter probleminden kurtulabilirsiniz.

Kokular & deodorantlar bölümünde yer alan Garnier Min Saf & Temiz Deospray 150 Ml ile kendinize ferah bir koku seçmiş olursunuz. Ürünün içinde bulunan koku verici bitkiler ter kokusunu önlerken sıcak yaz günlerinde sizin de ferahlamanızı sağlayacaktır. Bu ürünü hemen sepetinize ekleyip satın alma işlemlerini gerçekleştirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız