Rexona Motionsense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet 50 ml #30418615 | CarrefourSA
Marka: REXONA

Rexona Motionsense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet 50 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,00 TL

Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet, kendinizi kuru ve ferah hissetmek için ihtiyacınız olan korumayı sağlar. Kadınlara özel bu antiperspirant roll on deodorant, kötü kokuya karşı 48 saat koruma özelliğiyle Rexona’ın en iyi deodorant markaları arasında yerini almakta. Terlemeye ve kokuya karşı sizi koruyarak harekete geçmenizi ve güne meydan okumanıza yardımcı olur. 

Egzotik meyvelerle harmanlanmış Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet kadın deodorant’ın portakal çiçeği ve gülün çiçeksi kokusu sizi canlandırarak ferahlatır. Böylece en hareketli günlerinizde bile gün boyu kendinizi duştan yeni çıkmış gibi ferah ve canlı hissedersiniz.  

Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet, Motionsense® adını verdiğimiz devrim niteliğindeki mikro teknoloji sayesinde siz hareket ettikçe patlayan koku mikro kapsülleriyle gün boyu hoş kokuyu tazeleyerek uzun süreli ferahlık ve koruma sağlar. Bu sayede siz de özgüveninizi arttırarak ferahlığın uzun süre keyfini çıkarabilirsiniz.  

Rexona’nın terlemeyi önleyen deodorantı Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet, sınırlarınızı aşmaya yardımcı olur. En iyi kadın deodorant markaları arasında yerini alan Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet sizi yarı yolda bırakmaz.  

Kadın deodorant ürünleri arasında yerini alan Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet sizin kadar sıkı çalışır ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Rexona’nın kadınlara özel olarak tasarlanan en iyi roll on deodorant ürünlerinden biri olan Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet'i siz de güvenle ve konforla kullanabilirsiniz. 

Rexona MotionSense Kadın Roll On Deodorant Sexy Bouquet sayesinde sabahtan akşama kadar kuruluğun, ferahlığın ve özgüvenin keyfini çıkarın!  

İçindekiler: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Steareth-2, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Steareth-20, SilicanDimethyl Silylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrated Silica, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Potassium Lactate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız