Samsung DV90CGC0A0AEAH 9 Kg Kurutma Makinesi A++ #30456895 | CarrefourSA
Marka: SAMSUNG

Samsung DV90CGC0A0AEAH 9 Kg Kurutma Makinesi A++

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
27.999,00 TL 24.999,00 TL

CarrefourSA Kart İle
'
 

A++ verimlilik

A++ ENERJİ VERİMLİLİĞİ
 
Daha az elektrik kullanarak tasarruf edin*. Isı pompası teknolojisiyle çamaşırlarınızı daha az enerjiyle ve daha düşük maliyetle hassas bir şekilde kurutun. Mevcut teknolojide havayı ısıtmak için elektrik yerine “soğutucu madde” kullanılır ve enerji israfını önlemek adına içerideki sıcak hava yeniden kullanılır; böylece A++ enerji verimliliği sunar.
 
* IEC 61121:2013 standartlarına göre / 8 kg çamaşır yıkama yükü / Isı Pompası fonksiyonu açıkken Kullanıma Hazır Pamuklu Kurutma Programındaki DV80F5E4HGW modeli ile Isı Pompası fonksiyonu kapalı DV80H4100CW modeli karşılaştırılmıştır. Bireysel sonuçlar farklılık gösterebilir.
 

Bakterileri yok eder

HİJYEN BAKIMI

Giysilerde ve çarşaf veya yumuşak oyuncak gibi diğer tekstil ürünlerinde bakteri oluşumunu önler. Hijyen Bakımı programı hem kuru hem de ıslak giysilerin kurutma performansını etkilemeden mikroplardan arındırılmasını sağlar. Yüksek sıcaklıkta ısı uygulayarak bakterileri %99,9 oranında yok eder**.

 

* 2 kg kuru çamaşır ya da 2 kg ıslak çamaşır.
** Intertek gözetiminde gerçekleştirilen testlere dayanmaktadır. Bireysel sonuçlar farklılık gösterebilir.

Dahili Wi-Fi

 

SmartThings Uygulamasını* kullanarak verimli ve sorunsuz kurutma deneyiminin keyfini çıkarın. “Enerji”, enerji kullanımını yönetmeye yardımcı olur. “Ev Bakımı”, kurutma makinesini optimum seviyede tutar. Ayrıca kurutma makinesinin “Otomatik Program Bağlantısı” düğmesine** basarsanız uyumlu bir çamaşır makinesinde yıkama programı sona erdiğinde makine size uygun bir kurutma programı önerir.

 

* Android ve iOS cihazlarda kullanılabilir. Wi-Fi bağlantısı ve bir Samsung hesabı gereklidir.
** Otomatik Program Bağlantısı, yalnızca SmartThings Uygulamasında etkinleştirildiğinde ve çamaşır makinesi ve kurutma makinesi eşleştirilip Wi-Fi bağlantısı kurulduğunda kullanılabilir.
*** Ülkeye göre farklılık gösterebilir.

Rahatlık

 

DİLEDİĞİNİZ YÖNE AÇILIR
 
Yönü değiştirilebilir kapağın açılma yönünü evinizin yerleşimine uyacak şekilde seçin. Kapak açılma yönünü; makinenizin konumuna, çevresindeki eşyalara ve sizin evde işleri yapma şeklinize uyacak şekilde kolayca değiştirin. Duvarlar artık size engel olamayacak. Üstelik kapağın şeffaf yapısı sayesinde tek bir bakışta içeride neler olduğunu görebilirsiniz.
 

Verim

 

DAYANIKLI VE VERİMLİ

 
Üstün enerji verimliliğinin, minimum gürültü ve uzun ömürlü performansın keyfini çıkarın. Dijital İnverter Teknolojisi için sessiz ve güçlü bir performans sağlayan ancak üniversal motordan daha az enerji* tüketen güçlü mıknatıslar kullanılmıştır. Üstelik 20 yıl süre sektördeki en uzun motor garantisini** sunar.
 
* İnverter model (DV90T8240SX) için yıllık enerji tüketimi 194 kWsa ve inverter olmayan üniversal model (DV90TA040AE) için 258 kWsa’tir. Mayıs 2022 tarihinden itibaren 20 yıllık parça garantisi, sadece inverter motor için geçerli olmaya başlamıştır.
 
 
HAVALANDIRARAK KOKULARI GİDERİR
 
Yıkamadan, kaynatmadan, ovalamadan ya da deterjan kullanmadan giysilerinizi tazeleyin. Air Refresh teknolojisi giysilerinizdeki ve nevresimlerinizdeki kokuları giderir, böylece her zaman iyi kokmalarını sağlar. Süper sıcak havayı kullanarak hoş olmayan kokuları giderir. Giysileriniz sanki kuru temizlemeden çıkmış gibi görünür ve daha uzun süre dayanır.
 

Performans

 

DÜŞÜK YÜKLERDE HIZLI KURUTMA
 
Üniforması ya da okul önlüğü gibi hemen hazır olmasını istediğiniz giysilerinizi hızlı bir şekilde kurutun. Hızlı Kurutma 35 dk programı, 1 kg gibi düşük yükteki giysilerinizi 35 dakikada* kurutarak giymeye hazır hale getirir. Aceleniz olduğunda yüksek ısı kullanarak az sayıda parçayı güvenle kurutabilir. İhtiyaç duyduğunuz giysileri tam zamanında kurutun.
 
* Kumaş türüne göre farklılık gösterebilir.
 

Nasıl ölçülür?

 

 

''

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 2 Taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız