Startech Desenli Proje Çantası #30283170 | CarrefourSA
Marka: STARTECH

Startech Desenli Proje Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
20,35 TL

Desenli Proje Çantası

Desenli Proje Çantası sanat derslerine ve ofise giderken en renkli yardımcılarınızdan biri olacak! Dosyalarınızı rahatlıkla taşımanıza olanak tanıyan Desenli Proje Çantası'nın üzerindeki renkli motifleri de çok seveceksiniz!

37x54 santimetrelik bir dikdörtgen şeklinde olan Desenli Proje Çantası'nın tutma sapı, parmakların şekline göre tasarlandığı için size maksimum konfor sunar. Desenli Proje Çantası'nın 3 kenar boyunca ilerleyen fermuarlı yapısı projelerin sorunsuz ve rahat bir şekilde yerleştirilmesini sağlar. Yani dilerseniz çantayı yarım şekilde, dilerseniz de tamamen açabilirsiniz. Ayrıca Desenli Proje Çantası'nın içindeki lastik kağıtların dik durmasına ve kırışmadan, düzgün bir şekilde taşınmasına yardımcı olur. Siz de konforlu tutma sapı, fonksiyonel fermuar ve lastik tasarımıyla ön plana çıkan Desenli Proje Çantası ile çok rahat edeceksiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız