Tariş Kuzey Ege Sızma Zeytinyağı 750 ml #30098372 | CarrefourSA
Marka: TARIS

Tariş Kuzey Ege Sızma Zeytinyağı 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
349,90 TL

Türkiye’nin en kaliteli zeytinlerinin yetiştirildiği Edremit Körfezi’ndeki zeytinlerden üretilen Tariş Kuzey Ege Sızma Zeytinyağı 750 ml, CarrefourSA Sıvı Yağlar reyonunda sizlere sunuluyor.

Kimyasal maddelere ve rafinasyon işlemlerine tabi tutulmadığı için kokusunu ve tadını koruyan sızma zeytinyağı, akışkan kıvamı ile yemeklere lezzet katıyor. Doğal tadını, bileşenlerini ve besin değerini koruması için ısıtılmadan soğuk yemeklerde kullanılması tavsiye edilen doğal sızma zeytinyağını özellikle Akdeniz yöresine özgü sebze yemeklerinde, mevsim salatalarında ve zeytinyağının ağırlıklı kullanıldığı İtalyan yemeklerinde kullanabilirsiniz. Zengin meyve aroması ve çimen kokusu ile özel bir tada sahip olan ürünü sade halde tüketebilir veya balsamik sirkesi, nar ekşisi ve limon gibi malzemeler ile balık yemekleri için sos yapabilirsiniz. Sabah kahvaltılarında ise kuşdili gibi baharatlar ile çeşnilendirerek ya da zeytin ve beyaz peynir üzerine gezdirerek masalarınıza ekleyebilirsiniz.

Doğal yapısı sayesinde ağızda kısa süreliğine hafif acı bir tat bırakan ve altın sarısı rengi ile iştah açıcı sunumlar hazırlamanıza imkan veren ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilir, aileniz ve misafirleriniz için sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

Ürün Kodu: 73242

"
İçindekiler Bilgisi
Natürel Sızma Zeytinyağı

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Tariş Zeytin,Zeytinyağı Ve Yan Ürün.San.İç Ve Dış.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000907

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 900
Enerji (kj) 3700
Yağ (g) 100
Doymuş Yağ(g) 15.5
Tekli Doymamış Yağ(g) 74
Çoklu Doymamış Yağ(g) 10.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız