The Lifeco Detox Çorbası 21 G #30345282 | CarrefourSA
Marka: THELIFECO

The Lifeco Detox Çorbası 21 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
80,90 TL

adet

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
İçeriğindeki kereviz, besin mayası, brokoli, fesleğen, freeze dry limon, havuç, kakule, kimyon, köri, pırasa, soğan, acı toz biber, tatlı biber, yenibahar, zencefil ve karabiber tozları ile tek bir karışım ile 18 özel karışımın sinerjisini hissedin!

Detoksun gerçek arındırıcı etkisini hissedeceğiniz 18 sebze ve seçkin baharatın ustalıkla harmanlandığı; mükemmel tat ve kokuya sahip olan yoğun sebzeli detoks çorbası ile lezzetli, pratik ve arındırıcı öğününüz birkaç dakika içinde hazır! Uzun süreli tokluk özelliğiyle harika bir seçim olan detoks çorbasının içeriğindeki kereviz, besin mayası, brokoli, fesleğen, freeze dry limon, havuç, kakule, kimyon, köri, pırasa, soğan, acı toz biber, tatlı biber, yenibahar, zencefil ve karabiber tozları ile tek bir karışım ile 18 özel karışımın faydasını hissedeceksiniz. Hem tok tutma hem de vücudu toksinlerden arındırmak için harika bir seçim olan detoks çorbasının özelliklerine yakından bakın:

Zengin sebze içeriğini kereviz tozu, brokoli tozu, fesleğen tozu, freeze dry limon tozu, havuç tozu ve pırasa tozundan alır.
Besin değeri yüksek tamamen bitkisel içeriğiyle sağlıklı bir öğün/ara öğün alternatifidir.
İlk aklınıza gelen tatsız detoks çorbası düşüncesinden çok uzak, harika kokuya ve aromaya sahip tok tutan bir çorbadır.
Sindirim dostu ve antioksidan kaynağı kakule tozu, kimyon, köri, sarımsak tozu, soğan tozu, acı toz biber, tatlı toz biber gibi baharatlar içerir.
İçeriğindeki besin mayası protein, lif, B1, B2, B3, B5, B6, B12, çinko, folik asit içerir. Biotin kaynağıdır.
Hayvansal protein ve glüten içermez.


İÇİNDEKİLER:
Besin Mayası, Havuç Tozu, Brokoli Tozu, Kereviz Tozu, Pırasa Tozu, Himalaya Tuzu, Sarımsak Tozu, Fesleğen Tozu, Zencefil Tozu, Dondurularak Kurutulmuş Limon Tozu, Kimyon, Köri, Kakule Tozu, Tatlı Toz Biber, Yenibahar, Acı Toz Biber, Karabiber.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız