Torku Pratiko Elma Dilim Patates 1000 Gr #30143613 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Pratiko Elma Dilim Patates 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
50,75 TL

Torku Pratiko Elma Dilim Patates 1000 Gr

Patates, gün içerisinde tüm yemeklerin içerisinde kullanıldığı gibi kızartma yöntemi ile her yemeğin yanında tüketilebilecek ve özellikle elma dilim patates olarak daha zevkli olan gıda ve yemek malzemeleri arasında bulunuyor. Bu noktada Torku markası tarafından üretilmiş pratik bir şekilde kızartma için kullanabileceğiniz Torku Pratiko Elma Dilim Patates 1000 Gr ürünü, paket içeriği ile birlikte hızlı ve keyifli bir kızartma oluşturuyor. Torku ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Dondurulmuş Ürünler bölümünde ulaşabileceğiniz Torku Pratiko Elma Dilim Patates 1000 Gr ürünü, keyifli bir akşam yemeği için veya öğlen yemeği için hızlı bir patates kızartması oluşturmanız amacıyla paket ile dondurulmuş olarak satışa sunuluyor. Torku markası tarafından Türkiye'nin en lezzetli patateslerinin kullanılması ile birlikte üretilmiş bu ürün, özellikle hamburger, pizza, tavuk yemekleri ve kızartma yemekleri yanında lezzetli şekilde tüketilebilir.

Evinizde veya işyerinizde hızlı bir tüketim sağlayabilmek için tercih edebileceğiniz bu ürün, çocuklarınızın lezzetli bir sofra bulması ve misafirlerinizin keyifli bir atıştırmalık elde etmesi için avantaj oluşturuyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız