Feast Organik Brokolı 450 G #30301930 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Organik Brokolı 450 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
62,90 TL 47,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Feast Organik Brokolı 450 g

'Herkes Organik Yesin' sloganıyla sizlerle buluşan Feast Organik Brokoli, mutfaklarınızla buluşmaya hazır! Brokoli lezzetini tarladan sofralarınıza taptaze bir şekilde getiren Feast Organik Brokoli, öğünlerinizi zenginleştirmeye geliyor. 

Feast Organik Brokoli, en taze brokolilerin ayıklanıp yıkanması sonrasında dondurularak elde edilir. Üretiminde hiçbir katkı malzemesi kullanılmadan organik haliyle sizlerle buluşur. 450 gramlık porsiyonlarla özenle paketlenerek sizlerin beğenisine sunulur. Feast Organik Brokoli'yi buzdolabınızın dondurucusunda muhafaza ederek istediğiniz zaman çıkarıp kullanabilirsiniz. Çözülmesini beklemeden 15-20 dakika suda haşlayarak tüketebilirsiniz. Feast Organik Brokoli'yi zeytinyağı ve limon eşliğinde sade yiyebileceğiniz gibi salataların, makarnaların, pizzaların içerisine koyabilir; fırında krema ve peynirler eşliğinde pişirerek gurme lezzetlere imza atabilirsiniz. 

Sevdiklerinize ve misafirlerinize leziz tarifler hazırlamak için Feast Organik Brokoli'yi hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız