Feast Elma Dilim Patates 1 Kg #30074615 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Elma Dilim Patates 1 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
163,50 TL 122,63 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Feast Elma Dilim Patates 1 kg

Şeklini elmadan, lezzetini Feast'ten alan Feast Elma Dilim Patates ile gurme lezzetler yaratmanın şimdi tam zamanı! Dünyanın her yerinde keyifle tüketilen patatesi hem lezzetli hem de pratik bir şekilde evlerinize getiren Feast Elma Dilim Patates, öğünlerinizin vazgeçilmez bir parçası olur. 

Feast Elma Dilim Patates, özenle seçilmiş patateslerin elma dilimi şeklinde kesilerek bitkisel yağda ön kızartma işleminden geçirilmesiyle üretilir. Dondurulmuş şekilde 1 kilogramlık paketlerle sizlerin beğenisine sunulur. Buzlukta muhafaza ederek dilediğiniz zaman çıkarıp tüketebilirsiniz. İsterseniz yağda 3-4 dakika renk alıncaya kadar kızartarak isterseniz de önceden ısıtılmış 240 derece fırında 15-20 dakika pişirerek tüketebilirsiniz. 

Feast Elma Dilim Patates'i tek başına tüketebileceğiniz gibi pizzaların, hamburgerlerin, sandviçlerin yanında da servis edebilirsiniz. Soslarla mükemmel bir uyum sağlayan Feast Elma Dilim Patates ile lezzetli tariflere imza atarak sevdiklerinizi ve misafirlerinizi şımartabilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız