Feast Küp Soğan 450 G #30074700 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Küp Soğan 450 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
50,75 TL

adet
Feast Küp Soğan 450 g

Feast Küp Soğan ile mutfaktaki konforunuzu taçlandırmaya ne dersiniz?

Taptaze bir şekilde özenle paketlenen Feast Küp Soğan, pişirmeye hazır haliyle mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday! Feast Küp Soğan, küp küp şekilde doğranarak paketlenmesinin sağladığı konforla yemek hazırlarken zaman kazanmanıza yardımcı olur. Altınova yöresinde işinin uzmanlarınca yetiştirilen Feast Küp Soğan'ı, çözülmesini beklemeden buzluktan çıkardıktan hemen sonra kullanabilirsiniz.

Ayıklanmış 1,5 kilo soğana eşit miktara sahip olan Feast Küp Soğan, 450 gram'lık paketiyle uzun süre boyunca kullanılabilir. Feast Küp Soğan, açıp kapanabilen ambalajı sayesinde kalan soğanları güvenle saklamanıza izin verir. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen Feast Küp Soğan ile soğan kokusu ve gözyaşı olmadan konforlu bir mutfak deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. 

Siz de yemeklerinize benzersiz bir dokunuş yapmak ve mutfakta keyifli zamanlar geçirmek istiyorsanız Feast Küp Soğan'ı hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız