Torku Tam Buğdaylı Bisküvi 140 g 3'lü Avantaj Paketi #30121170 | CarrefourSA
Marka: TORKU

Torku Tam Buğdaylı Bisküvi 140 g 3'lü Avantaj Paketi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Torku Tam Buğdaylı Bisküvi 140 g 3'lü Avantaj Paketi Yaşlı, genç ve çocukların her daim beğenerek tükettikleri tam buğdaylı nefis bisküvi, tadını ve kokusunu damağınızda bırakıyor. Şekeri ve yağı tam kıvamında hazırlanan hamuru ile damak tadınıza uyum sağlıyor. Ağızda eriyen bir bisküvi türü olan Torku, kıyır bir kıvamla sunuluyor. Anadolu buğday başaklarının tadını ve besleyici etkisini hamurunda saklayan bisküvi, taptaze ve kıtır kıtır tadıyla hemen dağılıyor. Ara öğünlerde, yolculukta veya ofiste, iş yerinizde atıştırmalık ihtiyacınızı karşılayan ürün, çocukların beslenme çantasına da giriyor. Çocuğunuzun günlük yoğurdunun içine karıştırabileceğiniz bisküvi, onun gıdasını severek yemesine yardımcı oluyor. Ürünü, dilerseniz çocuklara bir bardak süt eşliğinde de yedirebilirsiniz. Muzlu süt yaparken içine karıştırabileceğiniz bir kaç tane tam buğdaylı bisküvi, sütün kıvamını çok daha güzel bir hale getiriyor. CarrefourSA reyonları arasında bulunan tatlı bisküviler bölümünde yer alan ürünü, kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu(Gluten İçerir), Tam Buğday Unu(Gluten İçerir)(%25), Bitkisel Yağ(Hurma, Kanola, Ayçiçek, Pamuk), Şeker, Kepek(Gluten İçerir),İnvert Şeker Şurubu, Malt Ekstraktı(Gluten İçerir),Pastörize Yumurta, Süt Kreması, Tuz, Kabartıcı

Alerjen Bileşenler
Gluten,süt,yumurta içerir.Eser miktarda Antep fıstığı, badem, fındık,Susam, Soya Ürünü, Fındık,Sülfit, yer fıstığı içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Tavsiye edilen tüketim tarihinden önce tüketilmesi tavsiye edilir.

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
PANEK ZİRAAT ALETLERİ DAY.TÜK.MALZ.OTOM.YAKIT PET.-Şeyh Sadrettin, Eski Beyşehir Yolu No:1, 42040 Meram/Konya

İşletme Kayıt No
TR-42-K-000495

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 486
Enerji (kj) 2033
Yağ (g) 22.2
Doymuş Yağ(g) 16.8
Karbonhidrat (g) 61.1
Şekerler (g) 27.6
Lif(g) 5.2
Protein (g) 8
Tuz(g) 0.9
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız