U Green Clean Bulaşık Makinesi Tuzu 1,5 Kg #30206561 | CarrefourSA
Marka: U GREEN

U Green Clean Bulaşık Makinesi Tuzu 1,5 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
86,50 TL

adet

Bulaşık makinesi tuzu reyonunda yer alan U Green Clean Bulaşık Makinesi Tuzu 1,5 kgbulaşıklarınızı en etkili şekilde temizliyor. U Green Clean, geliştirilmiş güçlü formülü sayesinde de kullanıcının tercihi olmayı başarıyor.

Lekesiz ve Parlak Bulaşıklar

Bulaşık makinesi tuzu, bitkisel formülü ile kurumuş yemek artıklarını hızla parçalıyor ve mükemmel bir temizlik sağlıyor. Aynı zamanda güçlü parlatıcı etkisi sayesinde bulaşıklarınız üzerinde temiz ve lekesiz çalkalama işlemi yapıyor. Bu sayede tabak, çatal, kaşık ve bardaklarınızın üzerinde tortu oluşumunu önlüyor. Güçlü tuz etkisine sahip olan U Green Clean, bulaşık makinenizin içinde kireç birikimini de önlüyor. Böylece bulaşıklarınızı suyun kirecine karşı mükemmel bir şekilde koruyor.

Çevre Dostu

Bulaşıklarınıza parlak ve lekesiz bir görünüm kazandıran bulaşık makinesi tuzu, doğada biyolojik olarak parçalanan maddelerden oluşuyor. Böylece sağlıklı kullanım olanağını da beraberinde getiriyor. Çevre dostu U Green Clean, herhangi bir kalıntı bırakmıyor. Bulaşık makinesi tuzu, bulaşık yıkama işleminden istenilen sonucun alınabilmesi için sert şebeke suyunun yumuşatılmasına yardımcı oluyor. Bu sayede bulaşıklarınızın çizilmesini de engelliyor. Etkili bir bulaşık yıkama işlemi için CarrefourSA’da bulabileceğiniz ürünü hemen satın alabilirsiniz.

30206561 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız