Ünal İsli Çerkez Peyniri Kg #30015589 | CarrefourSA
Marka: ÜNAL

Ünal İsli Çerkez Peyniri Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
469,90 TL

Ünal İsli Çerkez Peyniri

Kahvaltıların sevilen ürünlerinden biri olan Ünal isli Çerkez peyniri yöresel peynirlerden biri olarak tadımlarınıza sunulmaktadır. Yılların verdiği tecrübesiyle dikkat çeken ve bu durumu kalitesiyle gözler önüne seren ürünü, dilerseniz sade haliyle yahut üzerine kıracağınız yumurta ile birlikte tercih edebilirsiniz. Mayalanan sütün incecik bir şekilde dilimlenerek su içerisine atılması ardındansa kurutularak özel fırınında odun ateşi ısısıyla isi eşliğinde son halini alması ürünün isli peynir olarak bilinmesinde etkili olmaktadır. Tecrübeli ustaların elinden çıkan ürün titizlikle paketlenerek karşınıza çıkarılmaktadır. Öyleyse Ünal öncülüğünde tadımlarınıza sunulan ürünü CarrefourSA reyonlarında bulacağınızı bilmelisiniz.

Açık yöresel peynir bölümünden kolaylıkla erişebileceğiniz Ünal isli Çerkez peyniri Bolu ile Adapazarı yörelerine özgü olan özel peynirlerden biridir. Küf oranının sıfır olduğu maya oranının ise düşük ölçüde söz konusu olduğu ürünün ateşe karşı dayanıklılığı yüksektir. Tıpkı yetişkinlerde olduğu gibi bebeklerin ve çocukların da güvenle tercih edebileceği ürün için protein deposunun yüksekliğinden söz edilebilir. Midesi ile alakalı herhangi bir sorun yaşayan bu nedenle de yediklerine dikkat eden kişilerin gönül rahatlığıyla tüketebileceği ürün tütsülenmiş peynir çeşitleri arasında yerini almaktadır.

İçindekiler Bilgisi
İnek sütü, maya, tuz, kalsiyum klorür

Alerjen Bileşenler
İnek sütü

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-10' C ARASINDAKI SICAKLIKLARDA (BUZDOLABINDA) MUHAFAZA EDINIZ.

Kullanım Talimatı
SALATALARDA YAĞSIZ TAVADA KIZARTILARAK, KAHVALTILIK OLARAK KULLANILR

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ÜNAL PEYNİRCİLİK İTH. İHR. TİC. LTD. ŞTİ. ÇAVUŞKÖY MAH AKINCI CAD NO:5-9 MALKARA/TEKİRDAĞ

İşletme Onay No
59-0028

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 336 17
Yağ (g) 27.5 39
Karbonhidrat (g) 0.8
Protein (g) 21.2 42
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız