Whiskas Tavuklu Kedi Maması 3,8 Kg #30142210 | CarrefourSA
Marka: WHISKAS

Whiskas Tavuklu Kedi Maması 3,8 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 8 adet
779,90 TL

adet
Whiskas Tavuklu Kuru Kedi Maması 3,8 kg

 

Petshop bölümünde kedi mamaları en çok aranan ürünler arasında yer almaktadır. Wiskhas kuru tavuklu 3.8 kg kedi maması bu alanda tercih edilen marka ve ürünlerin en önemlilerindendir. Evde kedi besleyenler için onların bakımı ve beslenmesi son derece önemlidir. öğünlerini doğru zamanda ve doğru ürünle vermek gerektiğinden marka seçimine de dikkat edilmektedir. Kedilerin beslenmesi için yaş kriteri de dikkate alınmalıdır. Wishas kuru tavuklu bu kedi maması 1 yaşın üzerindeki yetişkin kediler için uygundur. Ürün kolay sindirilme özelliğine sahip olduğundan kedileriniz yemek sonrasında rahat edecektir. Diğer taraftan bir kedinin gelişim sırasında ihtiyaç duyduğu bütün vitamin ve destekleri içermektedir. Fosfor ve kalsiyum sayesinde kemik yapısı güçlenecektir. Protein ise kas gelişimini hızlandıracak ve bu özellikler her yönden destek sağlayacaktır. Bu sağlıklı Petshop ürününü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Wiskhas Kuru Tavuklu 3.8 Kg kedi mamasını kedi reyonundan satın alabilirsiniz. Kedilerinizin sağlığı için hazır mama kullanabilir ve onların gelişimini destekleyebilirsiniz. Bu mamaların içinde özel destek gıdaları bulunduğundan kedileriniz normal gelişim düzeyine uygun olarak beslenecektir.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız