Flip Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri 3 Mm X 120 #30275371 | CarrefourSA
Marka: FLIP

Flip Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri 3 Mm X 120

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
126,60 TL

Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri 3 mm x 120

Can dostunuzla gezilerinizde size eşlik edecek güvenli bir kayış arıyorsanız Flip Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri tam size göre! 3 milimetre kalınlığı ile rahatlıkla kavranan Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri'nin 120 santimetrelik uzunluğu minik dostunuzun yanınızdan yürümesini istediğiniz günler için ideal.

Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri'nin zincir kısmı krom kaplama paslanmaz çelikten üretildiği için zaman içerisinde oksitlenmez ve matlaşmaz. Tutma kısmındaki yumuşak kumaş, ellerinizi acıtmadan sevimli köpeğinize eşlik etmenizi sağlar. 20 - 50 kilogram arasındaki tüm köpeklere uygun yapısı ile ön plana çıkan Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri, özellikle köpeğinizin çok uzaklaşmasını istemediğiniz zamanlarda size büyük kolaylık sunar. Siz de Yumuşak Tutmalı Gezdirme Zinciri'ni köpeğinizin boyun ya da gövde tasmasına takarak can dostunuzla güvenli yürüyüşler yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız