Pedigree Ödül Maması 500 g #30046195 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Ödül Maması 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,90 TL 86,18 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
PEDİGRE ÖDÜL MAMA 500 G BISC

Petshop ürünleri içinde köpek besleyenler için Pedigre ödül mama 500 g Bısc da bulunmaktadır. Köpeklerinizin daha iyi beslenebilmesi için öğünlerinin atlanmaması ve günlük ihtiyaçlarının vaktinde karşılanması gerekir. Aralarda da ödül mamaları verilmelidir. Pedigre ödül mama köpekler için tamamlayıcı nitelikte bir destek olarak düşünülebilir. Ürün içeriği et, et ürünleri, tahıllar, çeşitli mineraller, yağlar, vitaminler, sebze ürünleri içermektedir. Kalsiyum ve fosfor açısından da zengin olan ödül mamaları ile köpekleriniz daha zinde bir gün geçirecektir. İhtiyacınız olan Pedigre ödül mamaları CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmuştur.

Pedigre ödül mama 500 g Bısc köpek reyonunda yer almaktadır. Buradan ihtiyacınız kadar ödül mama temin edebilirsiniz. Mamanın en önemli özelliklerinden biri de lifli bir içeriğe sahip olmasıdır. İçerisinde bulunan lifler sayesinde sindirim sisteminin daha düzenli çalışmasını sağlar. Kolay hazmedilmesi köpekleriniz için bir avantajdır. Bu ödül bisküvilerini köpeğinizin yaş ve ağırlığını dikkate alarak vermelisiniz. İlgili talimatlara uygun şekilde ve doğru miktarlarda tüketmesini sağlamalısınız. Ödül mamasını satın almak için mağazamıza uğrayabilir ve hemen dilediğiniz kadar satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız