Pedigree Large Dentastix Köpek 270 G #30021571 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Large Dentastix Köpek 270 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 48 adet
99,90 TL 74,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Pdg Dentastix Large 270 g

Evinizin kıymetlileri dört ayaklı dostlarımız için beslenmek oldukça önemlidir. Sağlıklarını koruyabilen ve aynı zamanda besleyici ve lezzetli mamaların başında Pdg dentastix large 270 g geliyor. Sindirimi çok kolay ve eşsiz tadı sayesinde köpeklerinizin yiyebileceği bu lezzetli ödül mamaları sizi bekliyor.

Pdg dentastix large 270 g köpek ödül mamasını gösterdiğiniz an cezbedici kokusu ve görünüşü sayesinde ile köpeğiniz olduğu noktadan hızla size koşarak gelecektir. Ödül maması olarak kullanabileceğiniz bu ürün ile köpeğinizin eğitimi hem sizin hem de köpeğiniz için oldukça keyifli bir hal alacaktır. Kolay sindirilebilir yapısı ve besleyici içeriği ile mama tercihlerinizin başında Pedigree markalı ödül maması yer alacaktır.

Kolay açılabilen ambalaj ağzı ile mamayı taptaze şekilde istediğiniz zaman açıp köpeğinize verebilirsiniz. Bu ağız yapısı ile tazeliğini uzun süre taşıyan ve kokusunu dışarıya vermeyen mama ambalajına sahip olursunuz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Pedigree markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında petshop bölümünde bulunan aperatif ve kemik reyonunda köpeğiniz için en lezzetli Pedigree ödül maması minik dostlarınızın beğenisine sunulmuştur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız