Pedigree Rodeo Ödül Maması 70 G #30047210 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Rodeo Ödül Maması 70 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 8 adet
39,90 TL 29,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Pedigree 70 g Rodeo Ödül Maması

Evinizin en kıymetlileri dört ayaklı dostlarımız için beslenmek ve huzurlu olmak oldukça önemlidir. Sağlıklarını koruyabilen aynı zamanda besleyici, sağlıklı ve lezzetli mamaların başında Pedigree 70 g Rodeo ödül maması geliyor. Sindirimi çok kolay ve eşsiz tadı sayesinde köpeklerinizin yiyebileceği bu lezzetli ödül mamaları sizi ve sevgili dostlarınızı bekliyor.

Pedigree 70 g Rodeo ödül maması köpek ödül mamasını gösterdiğiniz an köpeğiniz olduğu noktadan hızla size koşarak gelecektir. Ödül maması olarak kullanabileceğiniz bu ürün ile köpeğinizin eğitimi hem sizin hem de köpeğiniz için oldukça keyifli ve verimli bir hal alacaktır. Kolay sindirilebilir yapısı ve besleyici içeriği sayesinde ödül maması tercihlerinizin başında Pedigree markalı ödül maması yer alacaktır.

Kolay açılabilen ambalaj ağzı ile mamayı taptaze şekilde istediğiniz zaman açıp sevgili dört ayaklı dostunuza verebilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında kendi ürünleri olan Pedigree markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında pet shop bölümünde bulunan aperatif ve kemik reyonunda köpeğiniz için en lezzetli Pedigree ödül maması minik dostlarınızın beğenisine sunulmuştur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız