Trendy Havlu 30x45 cm Gül Kurusu #30278891 | CarrefourSA
Marka: TEX

Trendy Havlu 30x45 cm Gül Kurusu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Trendy Havlu 30x45 cm Gül Kurusu

Hijyen konusunda titiz davrananlardansanız 30x45 santimetrelik boyutları ile her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Trendy Gül Kurusu Havlu tam size göre! Üstelik suyu hızla emen yumuşacık dokusu ile kalpleri çalan Trendy Havlu'nun bahar esintilerini evinize taşıyan gül kurusu rengini de çok seveceksiniz. 

Minik dikdörtgen şekli ve ince şeritleri ile oldukça şık duran Trendy Gül Kurusu Havlu, evin her köşesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün. Trendy Gül Kurusu Havlu'yu mutfak ve banyoda el havlusu olarak kullanabilirsiniz. El ve yüz havlusunu birbirinden ayırmayı tercih ediyorsanız Trendy Gül Kurusu Havlu'yu yüzünüzü yumuşacık dokunuşlarla temizlemek için tercih edebilirsiniz. Piknik, spor aktiviteleri gibi havluya ihtiyaç duyduğunuz anlarda kullanabilmek için Trendy Gül Kurusu Havlu'yu çantanızda taşıyabilirsiniz. Valizde minimum yer kaplayan Trendy Gül Kurusu Havlu ile seyahatlerde kendinizi çok daha rahat ve temiz hissedebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız