Trim Silk 2'li Tırnak Makası #30012402 | CarrefourSA
Marka: TRIM

Trim Silk 2'li Tırnak Makası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Trım Silk 2li Tırn

Kişisel bakım ürünlerinin küçük ama en önemli parçalarından biri olan Trım silk 2li tırn makası sizler için reyonlarımızda yerini aldı. Ürünün iki adetten oluşması ekonomik olduğunu gösterirken markası ve temel özelliklerine baktığımıza sağlıklı bir olduğunu gözlemleyebiliriz. Tırnak bakımı ve makas seçimi sağlık açısından son derece önemlidir. Tırnakların bilinçsizce kesilmesi veya yanlış ürün kullanılması enfeksiyona neden olabilir. Özellikle bayanlar arasında manikür için en uygun ve acısız tırnak makası arayışına başlanır. Başlı başına itina gerektiren manikür ve pedikürün en önemli parçaları tırnak makaslarıdır. Bu sağlıklı ürün sizler için CarrefourSA reyonlarında satışa sunulmaktadır.

Trım silk 2li tırn ile tırnak kesim işlemini kabusa çevirmekten kurtulun. İpeksi dokunuşuyla tırnaklarınızı hissettirmeden ve acı çektirmeden kesebilmenin yolu Trım silk tırnak makası kullanmaktan geçiyor. Çıt çıtlı yapısı ve kolay açılıp kapanma özelliği sayesinde tırnak kesim ve bakım işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Böylece kesim sırasındaki kanamaları ve acıyı en aza indirmiş olacaksınız. Bu özel ürünü satın almak için öncelikle bakım ürünleri ve epilasyon reyonunu ziyaret etmeniz gerekmektedir. Ya da alışveriş için online sitemizi tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız