1338 Siyah Alone Notebook Sırt Çantası 14'' #30283561 | CarrefourSA
Marka: ALONE

1338 Siyah Alone Notebook Sırt Çantası 14''

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
1338 Siyah Alone Notebook Sırt Çantası 14''

Bilgisayarınızı ve kişisel eşyalarınızı taşımak için ayrı ayrı çanta kullanmak istemiyorsanız Alone 1338 Siyah Notebook Sırt Çantası'nı çok beğeneceksiniz. Üç adet büyük fermuarlı bölmesi ve bir adet pratik kullanım için tasarlanmış ön cebi bulunan Alone 1338 Siyah Notebook Sırt Çantası, size geniş bir taşıma kapasitesi sunar.

Alone 1338 Siyah Notebook Sırt Çantası'nda bulunan özel Revo Sistem'in çapraz koruma özelliği sayesinde 14 inç boyutundaki bilgisayarlarınızı güvenle taşıyabilirsiniz. Alone 1338 Siyah Notebook Sırt Çantası; fermuarlı bölmelerinde bulunan kalem, not defteri ve cep telefonu için özel tasarlanmış küçük cepleri ve her iki yanında yer alan file kumaştan yapılmış matara gözleriyle tüm kişisel eşyalarınızı düzenli bir şekilde taşımanıza olanak tanır.

Nefes alabilen sırt destek malzemesi ve yük dağılımı sağlayan özel omuzluk yapısıyla Alone 1338 Siyah Notebook Sırt Çantası size konforlu ve ergonomik bir kullanım sağlar.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız