8584 Kırmızı Alone Sırt Çantası #30283556 | CarrefourSA
Marka: ALONE

8584 Kırmızı Alone Sırt Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
8584 Kırmızı Alone Sırt Çantası

Zamansız bir parça olan Alone 8584 Kırmızı Sırt Çantası ile sıra dışı tarzınızı ortaya koymaya ne dersiniz? Su geçirmez kumaştan üretilen Alone 8584 Kırmızı Sırt Çantası'nı ister okulda, isterseniz de doğa yürüyüşlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Özel yöntemle dokunan parlak kumaşlı Alone 8584 Kırmızı Sırt Çantası tasarımıyla olduğu kadar göz alıcı rengiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Her stile uygun Alone 8584 Kırmızı Sırt Çantası, geniş hacmiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor. Alone 8584 Kırmızı Sırt Çantası'nın 3 büyük fermuarlı gözü içerisinde farklı kırtasiye malzemelerine ve kişisel eşyalara özel değişen boyutlarda minik cepler bulunuyor. Yan tarafında matara gözü yer alan Alone 8584 Kırmızı Sırt Çantası, eşyaların daha derli toplu bir şekilde taşınmasına imkan tanıyor. Alone 8584 Kırmızı Sırt Çantası, hava akımı geçirgenliği sağlayan sırt kısmı ve özel olarak tasarlanan omuzluk desteği ile kullanım sırasında maksimum konfor sunuyor. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız