9310 Fuşya Alone Termos Ve Beslenme Çantası #30283564 | CarrefourSA
Marka: ALONE

9310 Fuşya Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
64,15 TL

9310 Fuşya Alone Termos Ve Beslenme Çantası

Çocuklarınızın okulda ve ev dışı aktivitelerinde, sizin de bebeğinizle dışarıda geçirdiğiniz zamanlarda hem rengiyle dikkatleri üzerine toplayan hem de fonksiyonel tasarımıyla işinizi kolaylaştıran bir çantaya ihtiyacınız varsa Alone 9310 Fuşya Termos ve Beslenme Çantası ile mutlaka tanışmalısınız. 

Fermuarlı büyük bir gözü bulunan Alone 9310 Fuşya Termos ve Beslenme Çantası, içi tamamen termal folyo kaplı bir ürün. Ayrıca tasarımı termal pedler ve su geçirmeyen asetatlarla güçlendirilmiş. Bu sayede Alone 9310 Fuşya Termos ve Beslenme Çantası önceden ısıtılan ya da soğutulan yiyecek ve içeceklerin ısısını 8 saate kadar koruyabiliyor. Çocukların beslenme saati için hazırlanan yiyecekleri, ebeveynlerin bebekleri için hazırladığı süt ve mamayı mükemmel bir şekilde muhafaza edebilen Alone 9310 Fuşya Termos ve Beslenme Çantası, omuz askısı ya da elde tutma sapı ile rahatlıkla taşınabiliyor. Sağlığa zararlı maddeler içermeyen özel kumaşı ve iç kısmı nemli bir bezle silinebiliyor. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız