Adel Şeffaf Gövdeli Autolock Kalemtıraş #30054990 | CarrefourSA
Marka: ADEL

Adel Şeffaf Gövdeli Autolock Kalemtıraş

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
4,05 TL

CarrefourSA Kart ile 2 Al 1 Öde

Çıtçıt olarak da bilinen uçlu kalemler her ne kadar yaygınlaşsa da kurşun kalemler hala yaygın bir şekilde kullanılıyor ve buna bağlı olarak kalemtıraş aletleri de buna eşlik ediyor. Adel markası ise kırtasiye ürünlerinde tanınmış bir marka olarak pek çok kalemtıraş modelini kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bunlardan biri de Adel Şeffaf Gövdeli Autolock Kalemtıraş olarak öne çıkıyor.

Çöp Toplayan Gövde Yapısı

Adel şeffaf kalemtıraşın şeffaf gövdesi bir depo görevi görüyor. Bu depoda açılan kalemlerden arta kalan çöpler toplanıyor. Şeffaf yapısı sayesinden kalemden kalan çöpler dışarıdan da görülebiliyor. Kalemtıraşın üzerinde bir de auto lock sistemi bulunuyor. Türkçe dilinde otomatik kilitleme anlamına gelen bu sistem ile kalem atıklarının dışarı çıkması önleniyor.

Kendine Özgü Kilit Sistemi

Cetvel, pergel, gönye vb kategorisinde bulunan Adel şeffaf gövdeli kalemtıraş Auto Lock dışında bir kilit sistemini daha barındırıyor. Bu sistem ile ürün kalem açma işlemini daha kolay hale getirmeyi vadediyor. Ayrıca bu kalemtıraş 7 - 12 mm arasındaki kurşun kalemleri açmak için görev yapabiliyor. Sadece kurşun kalemleri değil boya kalemlerini de açabiliyor. Adel şeffaf kalemtıraş ile kalem çöpünden kurtulun! 30054990 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız