Alone 210 Kırmızı Modsal Çift Gözlü Kalemlik #30283566 | CarrefourSA
Marka: ALONE

Alone 210 Kırmızı Modsal Çift Gözlü Kalemlik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,25 TL

210 Kırmızı Modsal Çift Gözlü Kalemlik

Alone Modsal 210 Kırmızı Çift Gözlü Kalemlik; kırmızı kumaşın siyah fermuarla bir araya geldiği, hem çok şık duran hem de geniş hacmiyle tüm kırtasiye malzemelerini rahatlıkla taşıma imkanı sunan, kullanışlı bir ürün. Siz de sağlığa zararlı maddeler içermeyen özel kumaşı ile gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Alone Modsal 210 Kırmızı Çift Gözlü Kalemlik'i hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

2 büyük fermuarlı gözü bulunan Alone Modsal 210 Kırmızı Çift Gözlü Kalemlik, çocukların ve gençlerin okulda ihtiyaç duyabileceği çeşitli kırtasiye malzemelerini bir arada taşımalarına imkan tanır. Çocuklar bir göze sanat derslerinde kullandıkları renkli kalemleri, diğer göze kurşun, uçlu ve tükenmez kalemlerini, silgilerini rahatlıkla sığdırabilir. Siz de kırmızı-siyah tasarımı renkli 'm' amblemi ve 'MODSAL' yazı baskısı ile tamamlanan Alone Modsal 210 Kırmızı Çift Gözlü Kalemlik ile çocuklarınızın kırtasiye malzemelerini daha düzenli taşımalarını sağlayabilirsiniz. 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız