Alone 8523 Saks Sırt Çantsı #30147567 | CarrefourSA
Marka: ALONE

Alone 8523 Saks Sırt Çantsı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
100,80 TL

Alone Saks Sırt Çantası özel tasarımı sayesinde okulda, günlük yaşamda, seyahatte ve gittiğiniz her yerde yükünüzü hafifletir. Geniş iç hacmi sayesinde ihtiyaç duyduğunuz eşyaları kolaylıkla yanınıza alabileceğiniz çanta, çok sayıda bölmesi sayesinde eşyalarınızı ayırmanızı ve sonrasında kolayca ulaşmanızı sağlar. Saks mavisi rengiyle şık bir görünüm sunar.

Eşyalarınız Size Yük Olmasın

Omuz askısı kısmındakı süngerleri sayesinde rahatça taşıyarak eşyalarınızın size yük olmasını engellersiniz. Ayrıca parmaklarınızı acıtmayan yumuşak tutmacı, çantayı elinizde taşımak istediğiniz zamanlarda en büyük yardımcınız olur. İnsan sağlığına zararlı kanserojen maddeler içermeyen Alone Saks Sırt Çantası, ayrıca sırt kısmındaki özel teknolojisiyle hava geçirgenliğine de sahiptir.

Ürün Kodu: 30147567

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 150 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara, tabletlere, televizyon ve ses görüntü sistemlerine axess karta en fazla 4 taksit diğer bankalar için en fazla 2 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız