Altınkılıç Kefirix Çilek 250 Ml #30128316 | CarrefourSA
Marka: ALTINKILIÇ

Altınkılıç Kefirix Çilek 250 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
23,95 TL

Mucizevi sırlar içeren kefir fermente bir süt içeceğidir. Dost bakteriler de denilen  probiotik  bakteriler bulunan, çilek aromasıyla Altınkılıç kefirix çilek CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.Kefir, çok eski yıllardan beri özellikle Kafkasya bölgesinde yapılan, bugün ise Avrupa ve Amerika ülkelerinde ticari amaçla üretilen süt asidi ve alkol fermantasyonu yardımıyla yapılan köpüklü, koyu kıvamlı (yoğurt kıvamında), hafif ekşimsi fermente bir süt ürünüdür. Kefir, beyazımtrak renkte, karnabaharı andırır biçimde ve genellikle bezelye veya fındık büyüklüğünde tanelerden oluşmuştur. Kefir tanesinde; Torula mayaları, Saccharomyces sp., Lactococcus spp., Lactobacillus spp.,Leuconostoc spp gibi mikroorganizmalar bulunur. Bunların faaliyeti sonucu süt asidi, etil alkol ve karbondioksit meydana gelir. Kefir tanesi içerisinde bulunan mikroorganizmalardan bazıları süt şekerini parçalayarak süt asidi oluştururlar ve süt pıhtılaşır. Mikroorganizmalardan bazıları ise karbondioksit ve etil alkol meydana getirirler. Fermantasyon sonucu kefir adı verilen hafif ekşimsi, köpüklü, alkollü ve yoğurt kıvamında bir süt içkisi ortaya çıkar. Kefir yapımında inek, koyun, keçi, manda sütleri yağlı veya yağsız olsun kullanılabilir. Eski Orta Asya'da çok kullanılan kefire, günümüzde bilhassa Kafkasya'da rastlanmaktadır. Altınkılıç Süt ürünleri kurucusu Mehmet Altınkılıç 1957 yılında Anadolu’dan İstanbul’a gelir. İstanbul piyasasında peynir üretimiyle özdeşleşen yaşamı, 1976 yılında kendi işini kurmasıyla önemli ölçüde değişir. Unkapanı’nda 20m² de başlayan toptancılığı hızla gelişir. Ezine başta olmak üzere Trakya ve Balıkesir yörelerinin seçkin beyaz peynirlerini piyasaya sunar. 1991 yılında markalaşma anlayışıyla, Altınkılıç Gıda ve Süt San. Tic A.Ş. kurulur. Türkiye’nin en mümbit topraklarından Ezine’de toplam 20000 m2 arsalı 6000 m2 kapalı alanda başlayan üretim Altınkılıç ürünlerinin temelini oluşturur.
İçindekiler Bilgisi
PASTÖRİZE İNEK SÜTÜ, KEFİR MAYASI, KEFİR KÜLTÜRÜ, ÇİLEKLİ MEYVE SOSU(% 15)[ÇİLEK(%5,3), LİMON SUYU KONSANTRESİ, ŞEKER, MODİFİYE NİŞASTA, KIVAM ARTTIRICILAR(KSANTAN GAM, PEKTİNLER]

Alerjen Bileşenler
SÜT

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
2-4°C SOĞUKTA MUHAFAZA EDİLMELİDİR. AÇILDIKTAN SONRA 3 GÜN İÇİNDE TÜKETİLMELİDİR. SON TÜKETİM TARİHİ(STT) VE PARTİ SERİ NO(P/S NO) AMBALAJ ÜZERİNDEDİR. SON TÜKETİM TARİHİNDEN ÖNCE TÜKETİLMELİDİR.

Kullanım Talimatı
SOĞUK İÇİNİZ. İÇMEDEN ÖNCE ÇALKALAYINIZ.

Süzme Ağırlık
250

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
ALTINKILIÇ GIDA VE SÜT SAN. TİC. A.Ş. CAMİ KEBİR MAH. ESENTEPE CD. NO:47 EZİNE/ÇANAKKALE

İşletme Onay No
TR 17-0023

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 79 4
Enerji (kj) 332 4
Yağ (g) 3 4
Doymuş Yağ(g) 2 10
Karbonhidrat (g) 10.3 4
Şekerler (g) 3.1 3
Protein (g) 2.7 5
Tuz(g) 0.2 3
Kalsıyum (mg) 120 15
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız