Ananas Gurme Adet #30088598 | CarrefourSA

Ananas Gurme Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"
Ananas
Ananas sıcak iklimlerde yetişen tropikal bir meyvedir. İlk olarak Christopher C. tarafından  Orta ve Güney Amerika’da yetiştirilen bu meyve, daha sonra tüm Avrupa’ya yayılarak tüketimi çoğalmıştır.
Ananas daha fazla lezzet sloganı ile üretilmekte ve bunun için olgunlaşmadan hasat edilmemektedir. Bundan dolayı Ananas aldığınızda lezzetinden emin olabilirsiniz. Ananas tazedir. En iyi ürünü alabilmek için gerekli tüm kriterlere uygun olarak yetiştirilen  Ananaslar, kalite kontrol aşamasında özenle seçildikten sonra size sunulur. Ananas  hormonsuzdur. Tam tadında, tamamen doğal ve sağlıklıdır. Ananası güvenle tüketebilirsiniz.

Vitamin Değerleri
Ananas yüksek miktarda C vitamini içerir. Ayrıca B ve A vitaminleri yönünden de zengindir. Önemli miktarda demir ve kalsiyum içeren Ananas, diğer gıdalarda çok az bulunan ve kemik gelişiminde çok önemli yeri olan manganez için doğal bir kaynaktır.

Faydaları
Bromelain enzimi sayesinde meme, akciğer ve bağırsak kanserine karşı koruma sağlar, içerdiği folik asitler ile hamilelik esnasında sağlıklı bebekler için doğal besin kaynağıdır, antioksidan özelliği ile kansere karşı koruyucudur, içerdiği manganez sayesinde kemik gelişimine katkıda bulunur, yaraların çabuk iyileşmesine katkısı vardır, yüksek B ve A vitamini kaynağı olarak saç ve cilt sağlığına faydalıdır, yağ depolanmasını önleyerek selülit oluşumunu engeller.

Saklama Koşulları ve Kullanımı
Ananas streç ya da aluminyum folyoya sarılarak buzdolabında saklanmalıdır.
Eğer ananas dilimlenmiş durumda ise hava almayan bir kapta yine buzdolabında saklanmalı ve 3-4 gün içerisinde tüketilmelidir.

Bunları Biliyor muydunuz?
Günde içilecek 1 bardak Ananas suyu, içerdiği yağ yakıcı enzimler ile kilo vermenize destek
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız