Ankara Makarna Kepekli Spagetti 250 g #30099955 | CarrefourSA

Ankara Makarna Kepekli Spagetti 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ankara Makarna Kepekli Spagetti 250 g

CarrefourSA reyonlarında Makarna bölümünde yer alan Ankara Makarna Kepekli Spagetti 250 g sağlıklı beslenenlerin tercihi oluyor. Yapımında durum buğdayı kullanılan ürün, buğday kepeği ilave edilerek üretiliyor. Yüksek oranda diyet lifi içerdiğinden hazmı kolay bir yiyecek olan kepekli spagetti, özellikle perhiz yapan kişiler tarafından sıklıkla yeniyor. Tadı ile gerçek makarnayı aratmayan ürün, spagettinin enfes lezzetini sofranıza getiriyor. Oldukça besleyici bir yiyecek olduğundan içeriğindeki mineral ve vitaminler sağlıklı beslenmenize yardımcı oluyor. Aileniz veya misafirlerinize farklı bir tat olarak ikram edebileceğiniz ürün, pratik ama lezzetli sofralar kurmanıza yardımcı oluyor.
Pişirme süresi 10 dakika olduğundan kısa sürede sofraya gelebilen spagetti, yemek yaparken mutfakta pratik olmanızı sağlıyor. Spagettinin formundan dolayı uzun ince bir ambalaja sahip olan ürün, her zaman ilk günkü tazeliğinde korunuyor. Kepekli makarnayı sade olarak yiyebileceğiniz gibi, çeşitli soslarla lezzetlendirerek de servis edebilirsiniz. Özellikle salçalı İtalyan sosları ile sunumu yapılan ürün, rendelenmiş peynir gibi çeşitli yardımcı besinlerle de süslenebiliyor. Akşam yemeklerinin vazgeçilmez yardımcı yemeklerinden olan makarna, kepekli ve lifli yapısı nedeniyle kilo almanıza sebep olmuyor. Ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 98838

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız