Arbella Kalem Kesme Makarna 500 Gr #30096191 | CarrefourSA
Marka: ARBELLA

Arbella Kalem Kesme Makarna 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Arbella K.Kesme 500 g

Makarna, dünya kültüründe her ülkede mutlak bir yere sahip olan yemek malzemelerinden biri olarak, her ülkede farklı kesimler ve farklı hamurlar ile üretilirken, Türkiye'de de İtalyan kalitesi için Arbella makarna tercih edilebiliyor. Tam bir İtalyan stili ile üretim gerçekleştiren bir Türk markası olan Arbella, makarna kalitesini Türkiye'de üst noktaya ulaştırırken, Arbella K.Kesme 500 g ürünü ile farklı soslar deneyebileceğiniz bir makarna seçeneği sağlıyor. Arbella makarna ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman birçok seçenek arasından temin edebilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri içerisinde Makarna bölümünde ulaşabileceğiniz Arbella K.Kesme 500 g ürünü, kalem kesim ile birlikte üretilirken kolaylıkla pişen ve lezzetli bir sonuç oluşturan Anadolu durum buğdayından üretilmiştir. Tam entegre tesislerde Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilen bu makarna, kendi zevkinize göre al-dante veya normal bir kıvamda pişirildikten sonra farklı baharatlar, sebzeler ve et ya da tavuk ürünleri ile birleştirilebilir. Üzerinde kullanılan sos ve baharatları tam olarak içine sindiren bu makarna, sofrada çok daha keyifli bir hale gelmektedir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız