Filiz Fırın Makarna 500 g #30082106 | CarrefourSA
Marka: FILIZ

Filiz Fırın Makarna 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

adet
Filiz Fırın Makarna 500 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri arasında sofralarınız için pratik lezzetler bulabilirsiniz. Filiz fırın makarna 500 gr ürün seçeneği sizler için sunulmuş harika bir makarna çeşididir. Filiz markasının alanında öncü ve kaliteli bir marka olması mutfaklar için vazgeçilmez gıdalar ortaya koymasına sebep oluyor. Fırın makarna ev hanımlarının sıklıkla başvurduğu bir gıdadır. Fırın makarnaları bir çeşit börek olarak da düşünebilirsiniz. Hem börek seviyor hem de makarnadan vazgeçemiyorsanız bu ilginç lezzeti deneyebilirsiniz. Favori yemeğiniz ise Filiz markasının seçkin ürünleriyle lezzetli ve iyi görünümlü makarnalar hazırlayabilirsiniz. Fırın makarnayı adı gibi fırında pişirip servis etmeniz gerekiyor. Bunun için makarnaları tepsiye börek formatında dizerek gerekli ısıda pişirebilirsiniz. Pişen makarnaları dilimleyerek servis tabağına alabilirsiniz. Pratik yemek sevenler, vakti sınırlı olanlar ve acil davet hazırlığı yapması gerekenler için son derece uygun ve pratik bir lezzettir. Hazırladığınız makarnayı günün farklı saatlerinde çeşitli öğünlerde tüketebilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında aradığınız ürünlere ulaşabilirsiniz.

Makarna, pirinç ve bakliyat reyonuna geldiğinizde fırın makarna çeşitlerini görebilirsiniz. Buradan Filiz makarna 500 gr ürün seçeneğini sepetinize eklediğinizde satın alma işlemini kolayca geçebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği,su

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda yumurta ve soya içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın,kaynayan suya makarnalarınızı atın 7 dk boyunca ara ara karıştırarak pişirin,süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 358
Enerji (kj) 1517
Yağ (g) 2
Doymuş Yağ(g) 0.5
Karbonhidrat (g) 72
Şekerler (g) 3
Lif(g) 3.5
Protein (g) 11.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız