Arnica Tostika Double Waffle Makinesi #30173646 | CarrefourSA
Marka: ARNİCA

Arnica Tostika Double Waffle Makinesi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
3.999,00 TL 2.999,00 TL

CarrefourSA Kart İle
ARNİCA TOSTİKA DOUBLE WAFFLE MAKİNESİ

Beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerinin aranan markası olan Arnica ile kahvaltıda ve her tatlı ihtiyacında rahatlıkla kullanabileceğiniz lezzetli yiyecekleri kolayca hazırlayabileceğiniz Arnica tostika double waffle makinesi uygun fiyatı ve müşteri memnuniyetini en önde tutan anlayışı ile kolaylıkla kullanabilen bir ürün.

Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri reyonlarında bulunan mutfak aletlerinden ekmek kızartma ve tost makinaları ürünlerinin arasında kolayca ulaşılabilecek arnica tostika double waffle makinesi her evin ihtiyacı olan kullanışlı bir ürün. Waffle yapmak için hiçbir uğraşa gerek kalmadan kolay ve hızlı şekilde lezzetli tatlıları hazırlayabileceğiniz bu ürün uzun raf ömrü ve garantili cazip fiyatı ile rafların en aranan ürünleri arasında. 1200 wattlık gücü son teknolojinin bir ürünü olan modern tasarımıyla mutfaklarınızın vazgeçilmez bir yardımcısı olan bu ev aleti kolay kullanımı sayesinde lezzetli waffle zamanları yaratmanıza olanak sağlayacak. Aynı anda iki adet waffle hazırlamaya imkân sağlayan yapısı güçlü teknolojisinin bir ürünü olan yanmaz yapışmaz yüzeyleri sayesinde vazgeçilmez bir ürün haline gelen bu makine her evin ihtiyacı olacaktır.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız