Artikel Kalpler Puffy Sticker #30283244 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Kalpler Puffy Sticker

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,99 TL

Kalpler Puffy Sticker

Artikel Kalpler Puffy Sticker, birbirinden güzel renkler ve desenlerle bezeli kalp figürleri ile içinizi ısıtacak! Siz de sevginin sembolü kalbin harika formlara büründüğü Artikel Kalpler Puffy Sticker'ı çocuklarınıza hediye edebilir, dilediğiniz kitap ya da defteri hareketlendirmek için kullanabilirsiniz.

Artikel Kalpler Puffy Sticker paketinin içerisinde 10 adet kalp etiketi yer alıyor. Etiketlerin hepsi aynı boyda değil. Kimisi küçük, kimisi ise daha büyük. Bu sayede Artikel Kalpler Puffy Sticker size çeşitli kullanım imkanı tanıyor. Artikel Kalpler Puffy Sticker'ların üzerindeki desenler de göz kamaştırıyor. Farklı renkler ve şeritlerle süslenen sticker çeşitlerinin bazılarında yazı detayları, bazılarında ise minik kalp figürleri yer alıyor. Parlak yüzeyleri ile etrafa sevgi dolu bir ışık saçan Artikel Kalpler Puffy Sticker; kaliteli yapışkanı sayesinde sorunsuz ve zahmetsiz bir şekilde, istenilen yere yapıştırılabiliyor. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız