Artikel Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker #30283242 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,99 TL

Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker

Ödevler, defterler ya da günlüklere renk katacak sticker figürleri mi arıyorsunuz? İstediğiniz her alanda kullanabileceğiniz Artikel Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker tam size göre!

Hayvan figürlerinden hoşlanıyorsanız ve çocuğunuz ödevlerini ya da dolap kapaklarını süslemek için sticker istiyorsa paketinde 13 ayrı modele yer veren Artikel Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker'a güvenebilirsiniz. Artikel Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker kaliteli baskısı ve kabartmalı yapısı ile canlı ve enerjik bir görünüm sağlar. Sağlık açısından zararlı bir madde içermeyen Artikel Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker ile çocuklarınızın eşyalarını ve odasını renklendirebilirsiniz.

Eğlence ve renk saçan Artikel Sevimli Hayvanlar Puffy Sticker çıkartmaları bilgisayardan mobilyaya dilediğiniz her alanda güvenle kullanabilirsiniz. Çıkarmak istediğinizde ise iz bırakmayan yapışkanı sayesinde kolayca çıkarabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız