Bağdat Değirmen Karışık Biber 45 Gr #30060894 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Değirmen Karışık Biber 45 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
78,50 TL

adet
Bağdat Karışıkbiber Değ 45 g

Yemeklerinize lezzet katan baharatlar arasında biber, gıda ve yemek malzemeleri konusunda farklı bir tadın elde edilmesi için kullanılıyor. Karışık baharat kullanmayı tercih eden kişiler için de Bağdat Karışıkbiber Değ 45 g ürünü değirmen özelliği ile taze taze tüketim sağlıyor.

CarrefourSA Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonunda Şeker, Tuz ve Baharat bölümünde ulaşabileceğiniz Bağdat Karışıkbiber Değ 45 g ürünü, değirmenli kapak mekanizması sayesinde açılarak tekrar doldurulabilir bir kullanım oluşturuyor. İçeriğinde bulunan farklı lezzetlerde biber baharatları sayesinde kırmızıbiber, beyaz biber, pul biber ve karabiber lezzetleri gibi önemli baharatları bir araya getiren bu ürün, sofralarınıza ekleyebileceğiniz bir lezzet oluşturuyor.

Doğal ve kaliteli baharatların karıştırılmasıyla elde edilmiş olan bu ürün, ters çevirerek rahatlıkla değirmen yardımı ile öğütülmesi sayesinde toz haline getirilerek kullanılıyor. Bazen baharatların yemekte direkt olarak istenmediği durumlarda sofrada bu ürünün bulunması sayesinde, isteyen herkes yemeğine biber, karabiber ve tuz gibi baharatları hızlı bir şekilde ekleyebilir.

Tuzluk ve karabiberlik ile kuru biber için kullanacağınız ayrı ayrı baharatlıklar yerine tek başına bu ürünü kullanarak, tüm baharatların etkisini sağlayabiliyorsunuz.

İçindekiler Bilgisi
Karabiber Tane

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Rutubetsiz, Kuru, Serin ve Işık Almayan Yerlerde Muhafaza Ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Bağdat Paz.Tic.Ltd.Şti.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-012834

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız