Carrefour Çam Fıstık 23 G #30165993 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Çam Fıstık 23 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,90 TL

adet
Carrefour Çam Fıstık 25 G

Şeker, tuz ve baharat reyonu içerisinde yemekleriniz için pek çok lezzet bir arada sunulmaktadır. Yemeklerinizin daha lezzetli olması içini profesyonel markalar tarafından üretilen bu ürünler, hem yemeklerinize lezzet katacak hem de yemek yapımında sizlere pratiklik sağlayacaktır. Bu reyon arasında yer alan ürünlerden biri olan Carrefour Çam Fıstık 25 G Carrefour markasının güvencesi ile sizlere sunulan bir üründür. En leziz çam fıstıklarının toplanarak, uygun hijyenik ortamlarda paketlenen bu ürün pilav, irmik ve daha nice lezzetli yemek ve tatlılarda size ideal bir malzeme olacaktır. Lezzetli yapısı ile dillerde nam salmış olan bu ürün 25 gr paketi ile sizler sunulur. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Carrefour Çam Fıstık 25 G ürünü baharat reyonu içerisinde, diğer baharatlar grubunda sizlere paket halinde sunulmaktadır. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Çam Fıstığı

Alerjen Bileşenler
Çam Fıstığı, Susam Ve Kereviz Ürünleri İle Aynı Hatta Paketlenmiştir.

Menşei Ülke
Türkiye

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DEMIRHAN ENDÜSTRIYEL GIDA SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI.-OSTIM, 1274. SK. NO:3, 06374 OSTIM OSB/YENIMAHALLE/ANKARA

İşletme Kayıt No
TR-06-K-039721

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız