Bağdat Mavi Haşhaş 80 G #30119656 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Mavi Haşhaş 80 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
48,95 TL

adet
Hamur işlerinize lezzet katan, mutfaklara renk ve tat getiren Bağdat Mavi Haşhaş CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Mavi haşhaş, Haşhaş bitkisi gelincikler familyasındandır. Oldukça sıcak iklimi sever. Hindistan, Batı Asya ve ülkemizde haşhaş ekilir. Bizim ülkemizde 40'ın üzerinde yabani haşhaş türü vardır. Ege denizinin Kuzey Doğusu özellikle Denizli, Afyon, Kütahya, Burdur, Isparta da haşhaş ekiminin yapıldığı yerlerdir. Haşhaş killi fakat su tutmayan topraklarda iyi yetişir. Çorak ve rutubetli yerleri sevmez. Tatlılarınızda, yemeklerinizde güvenle kullanabileceğiniz Bağdat Mavi Haşhaş şimdi CarrefourSA’da sizleri beklemekte.

Bugün sektörün öncü ve lider kuruluşlarından olan, modern tesisleriyle daima örnek alınan Bağdat Baharat'ın öyküsü, 1960'lı yıllara kadar uzanır.Sağlıklı, leziz ve kaliteli ürün sunmayı hedefleyen Bağdat Baharat, bu hedefe ancak gelişmiş teknoloji, hijyenik üretim ve kaliteli sunum ile ulaşılabileceğinin farkındadır. Bu bilinçle dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından izleyen Bağdat Baharat, 1990'lı yıllarda Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu son derece modern tesisleriyle tüm sektöre örnek olur.Kurulduğu günden itibaren hijyen, sağlık ve kalite ilkelerinden asla ödün vermeyen Bağdat Baharat'ta kalite kontrolleri üretim öncesinden başlar ve ürün tüketiciye ulaşana kadar sürer.

İçindekiler Bilgisi
Mavi Haşhaş Tohumu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Rutubetsiz, Kuru, Serin ve Işık Almayan Yerlerde Muhafaza Ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Bağdat Paz.Tic.Ltd.Şti.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-012834

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız