Bahçeden Kavrulmuş Badem 175 g #30064740 | CarrefourSA
Marka: BAHÇEDEN

Bahçeden Kavrulmuş Badem 175 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Peyman Dorleo İç Tatlı Badem Kavrulmuş ve Tuzlu 175 G Zengin besin değerleri barındıran, en sağlıklı atıştırmalık olan kuruyemişin lezzetli çeşitlerinden biri olan Dorleo İç Tatlı Badem 175 G, evlere neşe ve keyif getiriyor. Protein kaynağı olduğu kadar pek çok mineral ve vitamini de barındırıyor. Daima taze kalmasını sağlayan lezzet kilitli yeni paketinde sunuluyor. 175 G ürün, tüketiciye tadı ve lezzeti ile olduğu kadar gıda değerleri bakımından da en kıymetli kuruyemişi sunuyor. CarrefourSA raflarında Badem ve Ceviz reyonunda beğenilere sunulan ürün, tamamen doğal bir içeriğe sahip. . Ailece yenebilecek, çocuktan yaşlıya herkese faydalı bir yiyecek niteliğinde. Uzun ömürlü bu özel lezzeti siz de ailenizle birlikte keyifle günün her saatinde tüketebilirsiniz. Akşamları televizyon izlerken bir şeyler yemek istediğinizde, en doğru seçenek olarak ürünü değerlendirebilirsiniz. Besin değerlerini artırmak üzere kurabiyelerinizi iç tatlı bademle tatlandırabilirsiniz. Sütlü tatlılarınızı, aşure, ayva tatlısı gibi diğer tatlılarınızı bademle daha da zengin kılabilirsiniz. Bademin eşsiz faydalarından yararlanmak için siz de ürünü sipariş edebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Badem, tuz, stabilizör(gam arabik e -414),asitliği düzenleyici (sitrik asit E-330)

Alerjen Bileşenler
ESER MIKTARDA YER FISTIĞI,BADEM,FINDIK,CEVIZ,KAJU FISTIĞI,PIKAN CEVIZI,BREZILYA FINDIĞI, MAKADEMYA FINDIĞI VE GLUTEN IÇEREBILIR.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin yerde saklayınız

Kullanım Talimatı
Direkt tüketim.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
175

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Peyman Kuruyemiş Gıda Aktariye Kimyevi Maddeler Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. Anadolu Hisarı Mah. Dolaybağı Cad. No: 8/B Beykoz İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000105

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 629
Enerji (kj) 2629
Yağ (g) 54
Karbonhidrat (g) 8
Lif(g) 8
Protein (g) 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız