Baltalı Keçi Büş Peyniri kg #30004126 | CarrefourSA
Marka: BALTALI

Baltalı Keçi Büş Peyniri kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Baltalı Keçi Büş Peyniri tl/kg

Lezzetli tadı, tatlı ve tuzlu tariflerle uyum yakalayabilen dokusu sayesinde her öğünde hemen her yiyecekle birlikte tüketilebilen Baltalı Keçi Büş Peyniri tl/kg CarrefourSA reyonlarının yöresel Türk peynirleri bölümünde yer alıyor. Sindirim sistemine, bağışıklık sistemine ve kemik gelişimine katkı sağladığı düşünülen keçi sütünden üretilen ürün her yaştan peynir severin severek tüketebileceği yumuşak tadıyla dikkat çekiyor. Ürünün temel maddesini oluşturan, anne sütüne en yakın süt olarak bilinen keçi sütü yüksek besin değerleri sayesinde günlük besin ihtiyacınızın bir bölümünü karşılayabilmenizi sağlıyor.

Buche de Chevre isimli ünlü Fransız peynirinin Fransız uzmanlar tarafından Türk damak tadına uyan versiyonunun geliştirilmesi çabasından doğan ürün pek çok yiyecekle birlikte tüketilebiliyor. Ürünü kahvaltıda reçel ve balla birlikte tüketebilirsiniz. Dilerseniz tavada veya fırında kızartabilir, domates ve yeşilliklerle birlikte tüketebilirsiniz. Et yemeklerine ve salatalara koyarak öğlen ve akşam yemeklerinizi renklendirebilirsiniz. Ayrıca çeşitli yağ, baharat ve yemişlerle birlikte de hoş bir uyum yakalayan peyniri dilerseniz şarap yanında da servis edebilirsiniz.

Lezzetli ve besleyici keçi sütünden üretilen ürünü denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
Pastörize keçi sütü %100,tuz ve peynir kültürü

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-10 °C

Diğer Uyarılar
KURU MADDEDE EN AZ %45 SÜT YAĞI IÇERIR.

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Baltalı Gıda Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd.Şti. Düzce Köyü,Kızılcayer Kümeevler 35460 No:12/1 Seferihisar/İZMİR

İşletme Onay No
TR35-0223

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 247 12
Enerji (kj) 1028
Yağ (g) 18.1 26
Doymuş Yağ(g) 11.9 59
Karbonhidrat (g) 7.6 3
Şekerler (g) 7.6 8
Protein (g) 13.5 27
Tuz(g) 1.5 25
Kalsıyum (mg) 408 51
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız