Barilla Arpa Şehriye (Risoni) 500 g #30024907 | CarrefourSA
Marka: BARİLLA

Barilla Arpa Şehriye (Risoni) 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,50 TL

adet
"Barilla Arpa Sehriye 500 g

Küçük oval şekliyle tanınan arpa şehriye, CarrefourSA Makarna reyonlarında sizlere sunuluyor. Kolay pişen yapısıyla birçok tarifte kullanılan ürün, hem ana malzeme halinde kullanılarak yemek yapılabiliyor, hem de farklı yemeklere lezzet vermesi için garnitür olarak eklenebiliyor.
Küçük taneleri ile yemeklere renk ve tat katması için kullanılan ürün, pilavdan çorbaya kadar pek çok yöresel Türk yemeğinde yerini alır. Sulu yemeklere katıldığında hafifçe irileşen taneleri, yemeğin kıvamını dengeler. Farklı tatlarla uyumlu olduğu için havuç gibi hafif tatlı sebzeler ile çorba yapılarak tüketilir ve her türlü etli çorbada kullanılabilir. Özellikle İtalyan mutfağında pirinç yerine yaygın bir şekilde tüketilen ürünle, kendine özgü çorbalar yapılabilir. Tavukla uyumlu bir tada sahip olduğu için tavuklu pilavlara, sulu ve salçalı yemeklere ekleyerek özel lezzetler yakalayabilirsiniz. Haşlandığında salata yapmaya uygun hale gelen arpa şehriye, düzgün şekilli taneleri ile iştah açıcı mezeler hazırlamanıza da imkan verir.
Özel kutusunda satılan ve çok yönlü bir kullanım sunan ürünü, nemden ve ısıdan uzak tutarak muhafaza edebilirsiniz. Barilla Arpa Şehriye 500 g birçok farklı tarife eklemeniz için sizlerle buluşuyor, hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 112977
"
İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği,su

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda yumurta ve soya içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın,kaynayan suya makarnalarınızı atın 11 dk boyunca ara ara karıştırarak pişirin,süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 359
Enerji (kj) 1521
Yağ (g) 2
Doymuş Yağ(g) 0.5
Karbonhidrat (g) 71
Şekerler (g) 3
Lif(g) 3
Protein (g) 12
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız