Barilla Lazanya (Lasagne) Makarna 500 g #30060568 | CarrefourSA
Marka: BARİLLA

Barilla Lazanya (Lasagne) Makarna 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
105,90 TL

adet
Tarihi ve prestijli bir şehir olan Bolonya şehrinin tutkusunu mükemmel ifade eder. Nazik gözenekli yapılı yapraklarla bolonez sos gibi geleneksel tatları mükemmel bir biçimde kucaklayan Barilla Lazanya CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Aynı zamanda ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Lazanya, peynir, domates sosu veya ragù (bir tür et sosu) ile yapılan İtalya asıllı bir yemektir. Farklı katmanlarda ve farklı şekillerde yapılabilen yemeğe, ricotta veya mozzarella peyniri eklenebilmektedir. Lazanya sözcüğü, başta pişirme kabının adı olsa da günümüzde sadece yemeğin adına lazanya denilmektedir.

Barilla, Türkiye pazarına 1994 yılında Doğuş Grubu’nun bünyesinde bulunan Filiz Makarna’ya ortak olarak girdi. 2004 yılında Doğuş Grubu’ndan tüm şirket payını satın almasının ardından Barilla, Bolu’daki üretim tesisinde hem kapasite artırıcı hem de teknoloji geliştirici yatırımlar yaptı. Halen bünyesindeki 400’ün üzerindeki çalışanlarıyla Bolu’da en modern teknolojiyle üretim yapan makarna fabrikası ve yaygın dağıtım ağı ile ülkemizin lider gıda firmaları arasında yer alıyor. Barilla Türkiye’de; Barilla, Filiz, Wasa, Gran Pavesi ve Mulino Bianco markalarının üretim, ithalat ve dağıtımını gerçekleştiriyor.

İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği,su

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda yumurta ve soya içerebilir

Menşei Ülke
İtalya

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Önceden haşlamanıza gerek yoktur,doğrudan fırına koyabilirsiniz

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 359
Enerji (kj) 1521
Yağ (g) 2
Doymuş Yağ(g) 0.5
Karbonhidrat (g) 71
Şekerler (g) 3
Lif(g) 3
Protein (g) 12.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız