Filiz Yüksük Makarna 500 g #30098002 | CarrefourSA
Marka: FILIZ

Filiz Yüksük Makarna 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

adet
"Filiz Makarna Yüksük 500 g

Özenle seçilmiş durum buğdaylarından üretilen makarna, damak zevkinize uyum sağlıyor. Tüm pişirme yöntemlerinde aynı kıvamı veren ürün, içerisinde korunmaya dayalı katkı maddesi bulundurmadığı için güvenle tercih ediliyor.
Günün kahvaltı dışındaki her öğününde size doyurucu bir alternatif sağlayan Filiz Makarna Yüksük 500 g, 9-11 dakika gibi kısa bir sürede hazır hale getiriliyor. Karbonhidrat ve protein değerlerini bünyesinde barındıran besleyici ürün, yapışma-hamurlaşma yapmayan doğal içeriği sayesinde ise tutkunlarını ayrıcalıklı bir lezzetle tanıştırıyor.
Şekilli taneleriyle hem midenize hem de gözününe hitap eden makarna, birbirinden farklı yemek tariflerine uygunluk gösteriyor. Kendi yemek kültürünüz doğrultusunda ister sade isterse de çeşitli soslar eşliğinde deneyimleyebilirsiniz. Kolayca pişirilebilen pratikliğinden faydalanarak misafirlerinize suda haşlayarak veya salça soslarıyla zenginleştirerek ikram edebilirsiniz. Yaz aylarının taze biber, domates, soğan gibi yeşillikleriyle harmanlayarak daha sağlıklı ve besleyici şekilde sofralarınıza getirebilirsiniz. Dilerseniz sade olarak pişirip yoğurtla zenginleştirerek deneyebilir; dilerseniz de mantar veya et sote şeklinde süsleyerek ağızlara layık sunumlarla beraber tüketebilirsiniz.
CarrefourSA reyonlarının makarna bölümünde 500 gramlık renkli ambalajıyla beraber satışa sunulan ürünü kolaylıkla sepetinize ekleyerek sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 653
"
İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği,su

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda yumurta ve soya içerebilir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın,kaynayan suya makarnalarınızı atın 10 dk boyunca ara ara karıştırarak pişirin,süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 358
Enerji (kj) 1517
Yağ (g) 2
Doymuş Yağ(g) 0.5
Karbonhidrat (g) 71
Şekerler (g) 3
Lif(g) 3.5
Protein (g) 11
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız