Başyazıcı Macar Salam Kg #30274711 | CarrefourSA
Marka: BAŞYAZICI

Başyazıcı Macar Salam Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
619,90 TL

kg
Başyazıcı Macar Salam kg

Hem çiğ hem de pişmiş olarak, gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz bir şarküteri ürünü arıyorsanız Başyazıcı Macar Salam ile mutlaka tanışmalısınız. Lezzeti ile hem yetişkinlerin hem de çocukların kalbini çalan Başyazıcı Macar Salam, günün her saatinde sofraların vazgeçilmezi olmaya aday!

Başyazıcı Macar Salam, kaliteli etlerin çok özel bir süreçten geçirilmesi sonucunda sofralarınıza taşınıyor. Gelişen teknoloji ışığında oluşturulan hijyenik üretim alanında işlenen etler, belgelendirilmiş uygun kalite standartlarında salam halini aldıktan sonra sizlere sunuluyor. Siz de Başyazıcı Macar Salam'ı sandviçlerin ya da tostların içerisine koyabilirsiniz. Başyazıcı Macar Salam'ı kahvaltı sofralarına dahil ederek ailenizi sevindirebilir, minik ekmeklerin üzerini Başyazıcı Macar Salam ile süsleyerek misafirlerinize harika atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Başyazıcı Macar Salam'ı son kullanma tarihi gelene kadar buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. 

İçindekiler Bilgisi
Dana eti, dana yağı, su, süt proteini, patates nişastası, tuz, kişniş, zencefil, dekstroz, kıvam artırıcı(E465), stabilizör(E452), kimyon, antioksidan(E300) ve koruyucu(E250)

Alerjen Bileşenler
Süt Proteini

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
0-4'C arasında muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Başyazıcıoğlu Et Ve Gıda San.Tic.A.Ş.

İşletme Onay No
TR38-0185

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız