Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:2 #30255623 | CarrefourSA
Marka: BEBSİ

Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:2

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:2

Wee Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:2; bebeğinizin 6. aydan 18. aya kadar, konforla kullanabileceği bir ürün. Özel yapısı ile bebeklerin ağız ve diş gelişimini destekleyen ve yumuşak ucuyla huzur veren Wee Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:2 ile içiniz rahat olsun!

Wee Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:2, ortodondik damak ile yumuşak silikon ucu bir araya getiren yapısıyla ön planda. Ağız içerisinde hareket ettiğinde huzursuzluk vermeyen, sağlam yapısı ile formunu kaybetmeyen, kokusuz ve renksiz silikon uç; ağız içi gelişimine uygun. BPA içermeyen güvenli materyallerden elde edilen Wee Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:2'nin hava alan tasarımı, emziğin damağa yapışmasını da önler. Renkli desenlerle süslü emzik gövdesinin havasız kalmaması için tasarlanan minik delikler, ağız çevresini rahatsız etmeden emziğin oturmasını sağlar ve nemden kaynaklanan tahriş sorunlarının önüne geçer. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız