Belkıs Manda İnek Yoğurdu 1000 Gr #30011245 | CarrefourSA
Marka: BELKIS

Belkıs Manda İnek Yoğurdu 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Kadıoğlu Manda Yoğurdu 1000 g

Süt & kahvaltılık ürünler reyonunuda bulabileceğiniz Kadıoğlu Manda Yoğurdu, geleneksel yöntemlere sadık kalınarak üretilmektedir. Üretiminde kullanılan sütü koyulaştırmak için herhangi bir katkı maddesi (stabilizer) kullanılmamaktadır. Günümüzde yoğurdun dayanıklılığını arttırmak için tercih edilen "kültür mayası" yerine geleneksel "kara maya"; yani yine yoğurt kullanılarak mayalanan ürün lezzetini muhafaza etmesi için çömlek kap ile satışa sunulmaktadır. Ayrıca bu yoğurt kullanılarak sürekli mayalama yapabilir ve kendi ev yoğurdunuzu üretebilirsiniz.

Manda sütünün yüksek kalsiyum içermesi nedeni ile bebeklik döneminden başlayarak her yaş grubunda tüketilmesi kemik yapısının gelişimine katkı sağlayacak ve vücut direncini arttıracaktır. Sadece manda sütü kullanılarak üretilen yoğurtlar yüksek yağlılık oranı nedeni ile damakta istenilen tadı bırakmamaktadır. Bu nedenle % 55 manda, %45 inek sütü harmanından üretilen manda yoğurdu yoğun kıvamını korumakla birlikte eşsiz tadı ve kaymağı ile keyifle tüketilmektedir.

Katkısız ve doğal ürünler ile üretilen besleyici manda yoğurdu ile hem kendinizin, hem ailenizin "doğru" ürünlerle beslenmesini sağlayabilirsiniz. Sofranızda öğünlerinize eşlik edecek eşsiz bir lezzet manda yoğurdunu denemek için hemen sepetinize ekleyebilir; kolaylıkla satın alabilirsiniz.

"
İçindekiler Bilgisi
%60 pastörize manda sütü, %40 pastörize inek sütü, doğal yoğurt mayası.

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Buzdolabında 0-4'C arasında muhafaza ediniz.

Diğer Uyarılar
En az %5 süt yağı ve %5 protein içerir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Belkıs Çiftliği Süt Ürünleri Ltd. Şti.

İşletme Onay No
TR34-0450

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 107
Enerji (kj) 488
Yağ (g) 5
Karbonhidrat (g) 104
Protein (g) 5
Kalsıyum (mg) 150
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız