Bingo 4lt Sıvı Bakım Renkli #30022452 | CarrefourSA
Marka: BINGO

Bingo 4lt Sıvı Bakım Renkli

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
239,50 TL


Canlı renkleriyle göz kamaştıran giysilerinizin ışıltısını koruyan Bingo 4lt Sıvı Bakım Renkli CarrefourSA reyonlarında matik deterjanlar bölümünde yer alıyor. Her yıkamada aynı miktarda ürün kullanabilmek veya çamaşırın azlığına/ çokluğuna göre deterjanın miktarını ayarlayabilmek için ürün kapağını kullanabilirsiniz. Ölçekli çevir aç kapaklı ürün 67 yıkama boyunca kullanılabiliyor.
Rengarenk giysilerinizin orijinal renginin korunmasına ve renklerin birbirine karışmamasına yardımcı olan temizleyici bakım ürünü hemen her tür kumaşa sahip ürünleri kolayca temizliyor. Özel formülü sayesinde renk transferini ve renk solmasını önleyen ürün giysilerinizin ilk günkü canlılığını korumasına yardımcı oluyor. Bir kapak dolusu renk sabitleyici ve leke çıkarıcı ürünü çamaşır makinenizin sıvı deterjan bölümüne koyup yıkamayı başlatabilirsiniz. Çamaşır makinenizde sıvı temizleyiciler için ayrı bir bölüm bulunmuyorsa makineniz su alırken toz ürünler için ayrılmış bölüme gerekli miktarda çamaşır bakım ürününü dökebilirsiniz. Sıvı bakım ürünü farklı ve birbirine yakın renklerdeki pek çok giysi, aksesuar ve ev dekorasyon ürününüzü renklerinin karışması ve solması gibi sorunlardan korkmadan birlikte yıkayabilmenize olanak sağlıyor. Hemen her tarz kumaştan üretilmiş renkli eşyalarınızı temizleyici bakım ürününü kullanarak yıkayabilirsiniz.
Giysilerinizin rengini koruyarak onların temizlenmesine yardımcı olan ürünü denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız