Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terlik #30282796 | CarrefourSA
Marka: BIRKENSTOCK

Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terlik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terlik

Vücudunuzun tüm ağırlığını taşıyan ayaklarınıza Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terliği ile rahat bir nefes aldırmaya hazır mısınız? Ayağınızın doğal yapısına uygun olarak tasarlanan Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terliği, ayağınızın hem sağlığını hem de rahatlığını gün boyu korur. Ayarlanabilir kemeri ve metal tokası ile şıklığınızı zirveye çıkarırken aynı zamanda ayağınıza tam uyum sağlar. 

Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terliği kenarlarında bulunan kavis ile ayağınıza destek olur, böylece en hareketli anlarda bile dengede kalmanıza yardımcı olur. Yumuşacık dokusuyla her adımda konforu hissettiren Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terliği kaydırmaz tabanı ile ıslak ve kaygan zeminlerde dahi adımlarınızı güvenle atmanıza olanak tanır. Evde, dışarda veya tatilde kısacası dilediğiniz her yerde size şık bir şekilde eşlik eden Birkenstock Gizeh Eva Siyah Erkek Terliği stilinize iddialı bir hava katar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız